My WdKA

Living Station

Week 26
  • News & Events

Workshop Fabulous Fungi in Bluecity met Ilse Kremer

❤️ Op Valentijnsdag kleurt het BlueCity Lab rood: de kleur van de liefde én de toekomstige kleur van jouw witte kledingstuk. Kom 14 februari naar de speciale Valentijnseditie van de Expeditie BlueCity inclusief een workshop textiel verven met schimmels!

🤿 Duik tijdens deze expeditie in het ecosysteem van onze circulaire voorbeeldstad, ontdek hoe de ondernemers van BlueCity samenwerken met de natuur en ga dit keer ook zelf aan de slag in het BlueCity Lab! Op Valentijnsdag maak je kennis met Ilse Kremer van Fabulous Fungi en ga je onder haar begeleiding flirten met schimmels.

🦠 Ilse Kremer kweekt in het BlueCity Lab verschillende schimmelsoorten om zo meerdere natuurlijke kleuren te creëren. Wanneer de schimmels volgroeid zijn, worden de pigmenten eruit gehaald en gebruikt om stoffen te verven. Benieuwd? Neem een wit kledingstuk of stuk textiel gemaakt van een natuurlijke vezel; katoen, linnen, zijde, bamboe of wol mee en probeer het zelf.

Expeditie BlueCity
Woensdag 14 februari 14:00 – 16:00
€20,- Vol is vol! Boek je ticket via > https://lnkd.in/ejasuEta